Hoi 👋!

Wij zijn Nanda en Michiel en sinds 2012 maken we onder de naam I am Recycled met veel liefde interieurproducten waarbij zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt. Heel tof en succesvol, maar het zorgt ook voor kaders die we niet altijd meer willen.

Fabricado, gemaakt voor jou!
Ons nieuwe merk Fabricado geeft ons meer vrijheid bij het ontwerp en de materiaalkeuze van een product. We krijgen ruimte om de ideeën (waar ons hoofd vol van zit…) vorm te geven op de manier die bij ons past: eigenzinnig, speels, met oog voor detail en kwaliteit en zo duurzaam mogelijk. Wij willen onszelf en jullie blijven verrassen en inspireren en dat willen wij gaan doen met ons nieuwe merk.

Typisch Fabricado:

 Wat wij maken is kleurrijk, uniek en een tikkeltje eigenwijs
 Wat veel producten verborgen houden, laten wij juist zien; je ziet hoe het product opgebouwd is (en dat dit met zorg en aandacht gedaan is)
 We ontwerpen een product op een manier waarop zo weinig mogelijk restafval achtergelaten wordt
  De meeste onderdelen worden door lokale bedrijven gemaakt
 Voor onze materialen maken we zoveel mogelijk duurzame keuzes
 Onze producten moeten lekker lang mee gaan!

Mensen blij maken met mooie spullen
Daar doen wij het voor. Met persoonlijke aandacht, heldere communicatie en snelle levering krijgen onze klanten wat ze verdienen: een uniek product en een glimlach op het gezicht!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor je in petto hebben? Kijk dan eens rustig rond in onze online winkel en je kunt onze bezigheden volgen op Instagram en Facebook.

Maak er wat van, doen wij ook!
Nanda & Michiel